Lag dine egne Halloween-dekorasjoner av doruller 🦇🎃

Hobby, mat og fritidHobbybøkerLag dine egne Halloween-dekorasjoner av doruller 🦇🎃

Gi de gamle dorullene dine et nytt og bedre liv som flaggermus-dekorasjoner til Halloween. Sebastian Solli viser deg hvordan.

Estimert lesetid 3min

Halloween – årets nifseste høytid? I alle fall kan den bli det med disse fryktinngytende flaggermusene fra kongen av dorullnisser, Sebastian Solli.

Sebastian Solli er kjent som @dorullnissen på Instagram, og har blant annet vært å se på Kvelden før kvelden på NRK. Nå har han skrevet Den store dorullnisseboka, med over 200 dorullnisser til alle anledninger.

I videoen over viser han hvordan du enkelt kan gjøre hjemmet ditt littegranne skumlere til Halloween, bare ved hjelp av dorull, papir, perler, saks, tusj og lim.

Den store dorullnisseboka er tilgjengelig for kjøp her.
Fått dorulldilla? Se flere dorullnisser lenger ned i saken!

Lag din egen Halloween-dekorasjon – dette trenger du:

  • Tomme doruller
  • Saks
  • Svart tusj
  • Lim (Sebastian sverger til Panduros hurtiglim til garn og kartong. Det er sterkt, og det tørker raskt. Til tynnere papir er det best med en limstift. Flytende lim blir for fuktig, og papiret blir lett ødelagt.)
  • Farget papir
  • Perler (til øyne). Disse kan også tegnes på. Eller kanskje du finner noe annet du kan bruke?
  • Smak til med litt fantasi om du vil 🙂

Den store dorullnisseboka – Lag dorullnisser til alle anledninger:

Har du hamstret for mye dopapir? Eller kanskje du måtte kjøpe hele dugnadslasset selv? Fortvil ikke, dorullene kan få nytt liv.

I Den store dorullnisseboka lærer du å lage nisser for enhever anledning. Med denne enkle og typisk norske hobbyen er det bare å ta et skritt tilbake til barndommens formingstime eller juleverksted.

Blant bokas 200 forseggjorte doruller, finner du ikke bare tradisjonelle julenisser, men også popkulturelle fenomener og kjendiser av nasjonal og internasjonal rang.

Både voksne og barn vil humrende kjenne igjen figurene, og leseren får oppskrifter og tips til hvordan man kan lage dem selv. Her får du tips, triks og hacks til hvordan du lager blant annet hår, hatter, klær og annet tilbehør.

Få mer inspirasjon til dorullnisser hos @dorullnissen på Instagram

Den store dorullnisseboka er tilgjengelig for kjøp her.